本文へスキップ


Kakinoki Shokusai Dining



































Kakinoki Shokusai Dining


Ichikawa, Chiba 2007

Total Area: 70m2, New Construction, Wood Frame, 1-Story Restaurant
This new restaurant is located not in the local town's business district but in the middle of a residential area.
The kitchen can be seen from the dining area, and with the kitchen floor built lower than the main floor, the chef's eye level is the same as the seated customers making it easy to see the cooks at work and also making conversation possible. Moreover, from that viewpoint the chef can see the entire customer seating area and can always be aware of the situation there, to be ready to respond to the diners' needs.
Although the restaurant is right next to the road, the terrace is surrounded by planting so that the customers can enjoy their meals in a calm atmosphere.
Inspired by the image of an old country house in France, the dining space has a high ceiling and is a bright open space filled with light from large windows and a skylight.


バナースペース